onsdag den 30. juli 2014

Lidt om babymaver og hvad man kan gøre ved dem

Min google historik bestod i lang tid af ting som: hvor ofte skal baby have bonusble, hvordan får du en baby til at lave bæ og hvordan skal det se ud. Og med god grund, for trolden havde et tidspunkt mellem 10 og 15 dage mellem hver bonus ble.
Spørger du sundhedsplejersken eller lægen er svaret at så længe det er et ammebarn, jamen så er det helt normalt. Problemet var bare at troldens mave blev større og større og hun blev pylret. Så er god råd dyre og vi cyklede med benene, lavede baby massage, kom hende i varme bade, gav bio Gaia ( som faktisk hjælper lidt), cyklede lidt mere med benene og var til Kranio Sakral.
Det hele hjalp en lille smule, men der kom bare ikke ordenligt gang i maven. Indtil vi havde hende inde ved en Zoneterapeut. Bor du i omegnen af Thisted er du heldig, for der er nok jordens dygtigste mand (jo det syntes jeg han er). Knud har praksis på Solbakkevej helt oppe for enden, og han er en mirakelmager.

Første gang fik han gang i troldens mave (og min!) med to behandlinger. Allerede efter første kom der bæ myldrende, men efter to blev bæen mere konstant og kom med faste bleer - og jo når man når helt der ud, hvor man græder lidt af glæde over bæ så er den gal.
Nu er trolden så begyndt på mos og bum, så var der problemer igen. Så turen gik igen ind til Knud og efter en god omgang trykken under fødderne, ventede jeg spændt. To timer efter behandlingen begyndte trolden så at lave ansigter! Først kom der en lille smule og jeg tog derfor bleen af. Dette indebar at løfte benene, hvorefter det bare stod ud af hende som en softice maskine (beklager dem der spiser det pt).

Så mens man kan overveje hvad det er der hjalp første gang, må anden gang med maveproblemer sætte endegyldig streg under at løsningen er Knud...
Mit største baby råd må derfor være - har din baby ondt i maven så tag til Thisted og se Knud. Han tager 350 kroner pr behandling, hvilket må siges at være et røverkøb for et barn der får ro fra maven!


Bevis på at "det er bedre ude end inde" - et stk. meget glad baby igen...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar