onsdag den 27. august 2014

Stenalderkost - Aubergineruller

Aubergine Rulle





Du skal bruge:

  • ca 300 gram oksekød
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 tykke skiver røget bacon
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk gurkemeje
  • 2 tsk salt
  • 1 spsk oregano
  • peber
  • 1 spsk piskefløde
  • 1/2 citron
  • 1-2 Auberginer
  • Lidt olie til stegning


Du skal gøre:

  1. Ovnen tændes på 180 grader
  2. Auberginen/auberginerne skæres i tynde flader - det skal være omkring 3-4 mm.
  3. Stykkerne lægges ud på bagepapir og i ovnen til de er blevet lettere brune 
  4. Mens auberginen er i ovnen, svitses bacon og løg i en gryde
  5. Når det næsten er svitset færdig kommer du oksekødet i og bruner dette
  6. Miks alle krydderierne i en lille skål
  7. Når kødet er færdigt kommes krydderierne i og "brændes" ganske let
  8. Herefter kommer du de hakkede tomater og fløden i gryden og det hele røres godt sammen
  9. Sæt varmen lidt ned sådan, at gryden småsimrer og lad den gøre dette i små 20 min.
  10. Tag nu en ske og læg en "kødklump" i den øverste midte på auberginen - denne rulles nu rundt om kødet - pas på ikke at ødelægge auberginen
  11. Sæt det hele i ovnen i ca 5 min. hvorefter det er klar til servering 



Original opskriften er fra denne side: http://sannabanana.com/
Opskriften giver til 2 personer

Ingen kommentarer:

Send en kommentar