Aubergine Rulle
Du skal bruge:
- ca 300 gram oksekød
- 1 dåse hakkede tomater
- 2 tykke skiver røget bacon
- 1 tsk paprika
- 1 tsk gurkemeje
- 2 tsk salt
- 1 spsk oregano
- peber
- 1 spsk piskefløde
- 1/2 citron
- 1-2 Auberginer
- Lidt olie til stegning
Du skal gøre:
- Ovnen tændes på 180 grader
- Auberginen/auberginerne skæres i tynde flader - det skal være omkring 3-4 mm.
- Stykkerne lægges ud på bagepapir og i ovnen til de er blevet lettere brune
- Mens auberginen er i ovnen, svitses bacon og løg i en gryde
- Når det næsten er svitset færdig kommer du oksekødet i og bruner dette
- Miks alle krydderierne i en lille skål
- Når kødet er færdigt kommes krydderierne i og "brændes" ganske let
- Herefter kommer du de hakkede tomater og fløden i gryden og det hele røres godt sammen
- Sæt varmen lidt ned sådan, at gryden småsimrer og lad den gøre dette i små 20 min.
- Tag nu en ske og læg en "kødklump" i den øverste midte på auberginen - denne rulles nu rundt om kødet - pas på ikke at ødelægge auberginen
- Sæt det hele i ovnen i ca 5 min. hvorefter det er klar til servering
Original opskriften er fra denne side: http://sannabanana.com/
Opskriften giver til 2 personer
Ingen kommentarer:
Send en kommentar