onsdag den 20. august 2014

Din b**tch

Tjek for resten de to fine tænder!


Jo det er hvad den der 5 mdr. vaccination er!

Trolden havde sin (lidt forsinkede) 5 mdr. undersøgelse i går, hvor hun fik ros og vi blev bekræftet i at hun er en stor pige. 8 kg og 68 cm - dejligt!
Men så kom turen til de to små stik. Første stik gik som ventet - nålen ind, trolden registrerer den og SKRÅL.
Nå men hun bliver trøstet og falder lidt ned - indtil hun ser nål nr. 2! Lægen har ikke engang rørt hende da hun stikker i hyl igen... Nå men nålen ind og så er det hurtigt overstået - ingen problem når jeg at tænke, det hele gik jo fint sidst...

Karma, Karma, Karma. Hun sover lidt ekstra i går i løbet af dagen og vi tænker Yes! I karbad med mor og far og så skal der slappes af. Røven når kun lige at ramme vandet inden hendes roderi begynder. Så kommer feberen. Så kommer gråd og pyller i søvne og sidst men ikke mindst "jeg er sulten, men vil ikke spise" stadiet. For F**ck!

Når trolden endelig sov, så havde jeg travlt med at finde sutten, give hende sutten igen, høre efter vejrtrækningen - hvad sker der for at de holder vejret!?!, fjerne dynen, lægge dynen over hende igen osv.

Feberen er endelig ved at falde lidt igen, hvilket betyder at hun sover en smule mere roligt - men for pokker hvor er jeg træt nu! Nu skal der så geares op til næste omgang af kampen mod vaccinen og dens følgesvende Feber og pyller...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar