Tunmousse
Den originale opskrift er fra Arla lige her, men igen er den alt for fed til mig.
Opskriften endte derfor med at lyde som følgende:
- 4 dåser tun
- 3 blade husblas
- 3 dl Fromaige frais
- saften fra ½ citron
- friskkværnet peber - 4 runder
- friskkværnet salt - en lille håndfuld
Tunmoussen er virkelig nem og lave:
- Tunen hældes i en si, så vandet kan dryppe af
- husblas lægges i en skål med kold vand i ca. 5 min
- Fromaige fraisen, citronen, peber og salt blandes sammen med tunen i en skål.
- Tag husblasen op og læg den i en lille skål, varm den over et vandbad til det er smeltet
- Bland en lille smule af tunen i husblasen, hvorefter det blandes i resten af tunmoussen.
- Stil den på køl i min. 5 timer, fx i små forme så den er let at anrette.
- SPIS!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar