mandag den 22. september 2014

Noget om strømper

Vi har efterhånden været ret bredt omkring i strømpeverdenen. Trolden der skal have navneforandring til frøken bandit (for det er hun blevet) har lidt lår i skoene, hvilket har gjort det besværligt at få strømper der passede den lille fod. Strømperne flyver til højre og venstre og bliver tabt rundt om i verdenen.

Så har du ligeledes en lille bandit med gode ben og dejlige fødder er her lidt om vores begyndervanskeligheder:

Hummel
Hummel har lavet to slags strømper, en med rib hele vejen rundt om bener og en med lidt elastik i hele strømpen. Vi har ikke haft gode erfaringer med nogle af strømperne.

Den uden rib kant var god til at starte med. Den efterlod ikke de trælse strømpemærker på hendes ben og blev stadig på foden. Derudover var de lidt tykke og derfor dejlig varme - men så blev de vasket...
Herefter blev de ikke siddende ret længe på foden. De er stadig dejlige bløde, men en strømpe der hele tiden havner på gulvet er ikke meget værd. Prisen var 50 kr for et par - så ja jeg havde forventet mere.Strømperne med reb kant derimod bliver på foden - og er super gode hvis din bandit ikke har ben med elastikker. Hun fik desværre ret store mærker efter rib kanten, selvom strømperne endda var lidt store i det. Strømperne skal dog have ros for at klare vaskemaskinen rigtigt godt og jeg tror de er super til mindre "runde" børn.  Prisen er ok da du får 3 par for 100 kr.
Noa Noa
Her har vi igen prøvet to modeller - En med dutter under foden og en uden.

Dutte modellen er fantastisk! Havde vi røven fuld af dejlige kontanter var Bandittens sokkekasse fuld af disse strømper.Pasformen er virkelig god - der er plads til alle hendes tæer, de laver ikke ret store mærker på de små fede ben og de falder ikke af! Derudover er de bare flotte med et lille "spænde" over. Eneste minus er prisen på 39 kroner pr par.
Model nr. 2 uden dutter er jeg desværre ikke helt begejstret over. Bandittens tæer kunne næsten ikke være der i strømpen og hun virkede ikke særlig glad for at have dem på.Derudover sparkede hun så meget med benene at de røg ud. Derudover syntes jeg at de lavede et dybere mærke end de andre strømper. Prisen for disse var også 39 kroner og desværre 39 kroner mere end jeg vil give.H&M
Igen har vi prøvet to par. En almindelig og en med et bred bukkestykke.

De almindelige strømper kommer i en masse forskellige farver med 7 par i en pakke til 69,95.
De er dejlig bløde og sidder fint på foden, uden at efterlade mærker. Men desværre også uden at sidde alt for godt fast. De holder ikke en nat på banditten - eller det vil sige de holder på den ene fod, men ikke den anden. Alligevel ville jeg købe dem igen, hvis vi fx skulle bruge en farve til et sæt tøj. Det bliver dog ikke bandittens hverdags strømpe - det smutter de for nemt til.Den brede strømpe må få en anden plads i strømpeløbet for den er god! Den er nem at få på, sidder fast og efterlader ikke mange mærker. Derudover får man 3 par for 29,95. Derudover er det kun disse og Noa Noa's der har overlevet en nat med banditten. Sidst men ikke mindst klarede de vaskemaskinen uden at ændre form.Jeg håber du har kunne bruge bare lidt af ovenstående og finder et par strømper der passer jer.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar